• SNELLE levering door eigen productie
  • GRATIS verstuurd binnen 24 uur met PostNL
  • de VOORDELIGSTE prijzen
  • SNELLE levering door eigen productie
  • GRATIS verstuurd binnen 24 uur met PostNL
  • de VOORDELIGSTE prijzen

KLEDING BEDRUKKING

Welkom bij onze kleding bedrukking service, waar we een breed scala aan mogelijkheden bieden om jouw bedrijfskleding te personaliseren en te voorzien van professionele branding. Van fullcolour prints tot flexbedrukking en zelfs het borduren van logo's, wij hebben de expertise en de middelen om jouw visie tot leven te brengen op verschillende soorten en maten kledingstukken, variërend van truien tot T-shirts, en zelfs beanies.

Met fullcolour prints kunnen we gedetailleerde afbeeldingen en levendige ontwerpen rechtstreeks op de kledingstukken aanbrengen, waardoor je merk opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Of je nu kiest voor opvallende graphics of subtiele branding, onze fullcolour bedrukkingen bieden een ongekende veelzijdigheid en kwaliteit.

Voor een strakke en duurzame afwerking bieden we flexbedrukking aan. Deze techniek maakt gebruik van warmte en druk om speciale folie op de kleding aan te brengen, wat resulteert in een heldere en slijtvaste opdruk die lang meegaat, zelfs na herhaaldelijk wassen en dragen.

Als je op zoek bent naar een meer verfijnde uitstraling, dan is borduren van logo's een uitstekende keuze. Met deze techniek kunnen we jouw logo of ontwerp met behulp van borduurgaren rechtstreeks op de kleding aanbrengen, wat zorgt voor een professionele en stijlvolle uitstraling die indruk maakt op klanten en medewerkers.

Of je nu uniformen voor je personeel nodig hebt, merchandise voor een evenement wilt creëren, of gewoon je bedrijfsimago wilt versterken, wij staan klaar om jou te helpen bij het ontwerpen en produceren van hoogwaardige bedrijfskleding die voldoet aan al je behoeften en verwachtingen. Laat ons je helpen om je merk tot leven te brengen op kledingstukken die gezien mogen worden.

Kleding en textiel