• SNELLE levering door eigen productie
  • GRATIS verstuurd binnen 24 uur met PostNL
  • de VOORDELIGSTE prijzen
  • SNELLE levering door eigen productie
  • GRATIS verstuurd binnen 24 uur met PostNL
  • de VOORDELIGSTE prijzen

KUNSTSTOF BEWERKING

Bij raamklever zijn we niet alleen gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige stickers, prints en gravures, maar we hebben ook een uitgebreide expertise op het gebied van kunststofbewerking. Met onze speciale machines en technieken zijn we in staat om een breed scala aan kunststoffen te verwerken en te leveren, waaronder PMMA (acrylglas), acrylaat, dibond, Vikupor en nog veel meer.

Ons machinepark omvat onder andere een plexiglas buigapparaat van 1,5 meter, waarmee we plexiglas en andere kunststoffen kunnen buigen en vormen tot de gewenste configuratie. Of het nu gaat om gebogen displays, signage of andere op maat gemaakte vormen, wij hebben de mogelijkheden om aan je behoeften te voldoen.

Daarnaast beschikken we over vlamboog polijstmachines en borstelpolijstmachines, die zorgen voor een professionele afwerking van kunststofonderdelen door het glad te maken en te polijsten. Dit resulteert in een heldere, glanzende afwerking die perfect is voor displays, panelen en andere visuele elementen.

Onze expertise omvat ook speciale lijmtechnieken, waarmee we kunststofonderdelen kunnen assembleren en verlijmen met een sterke en duurzame verbinding. Hierdoor kunnen we complexe constructies en producten creƫren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bovendien hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, daarom maken we veelvuldig gebruik van gerecyclede materialen in onze productieprocessen. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige producten te leveren terwijl we onze ecologische footprint minimaliseren.

Kortom, of je nu op zoek bent naar maatwerk kunststofonderdelen, displays, signage of andere producten, bij raamklever hebben we de expertise, machines en materialen om aan al je behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen bij je volgende project!

kunststof bewerking